Pagina's

dinsdag 12 oktober 2010

Een weekje stafwerk


Op veler verzoek: wat doe je nu concreet?

Hoewel geen week hetzelfde is, probeer ik met een voorbeeldweek een indruk te geven. Naast 21 uurtjes in de buurtsuper in Zwolle, heb ik vorige week:

maandag
Boodschappen gedaan voor het eten met de kringleiders. 18,= euro met z'n 8en: aardappelschijfjes, rode kool en rundervink, inclusief sla, saus en toetje.

's Middags met de praeses van NSLeeuwarden een uur genomen om een paar belangrijke dingen voor de komende tijd te bespreken: bijeenkomst van staf en bestuur, beleid, programma van een avond met eerstejaars. En tijd om te bidden voor de vereniging.

Koken, lekker eten en een meditatie over Psalm 145 om samen stil te worden bij God. Vervolgens de kringen voor komend seizoen ingedeeld. De eerste kringavond voorbereid. Moe en voldaan om 22:15 richting Zwolle.

dinsdag

Vanmorgen rustig beginnen. Vanavond niet bij de verenigingavond. Thuis werken: plannen maken voor uitbreiding van fondswerving. Een bijbelstudie bewerken, voor een deel van de kringen van dit seizoen. Opgestuurd naar de drukker. Andere studie werd thuis bezorgd door een collega.

's Avonds met Sarah doorgebracht.

woensdag
Uit 'm'n andere werk' met een vriend afgesproken, thuis gegeten met hem en 'onze echtgenotes'. 's Avonds nog een vriend opgezocht.

donderdag
's Middags wat contacten met (mogelijke) coaches voor studenten onderhouden. Gebeld met mijn leidinggevende over het apart zetten van tijd voor fondswerving. Boekjes opgehaald van de drukker, en om 16:30 naar Leeuwarden vertrokken. Na de studies te hebben afgeleverd in de societeit, heerlijk gegeten van drie door eerstejaars bereide 'internationale gangen': Chinese Loempia's als voorgerecht, Italiaanse pasta met pijnboompitten en zelfgemaakte American McFlurry met M&M's. Na deze informele ontmoeting was het tijd om iets te delen over mijn werk als staflid, ter kennismaking. Onder andere n.a.v. Johannes 10:10 over het 'leven in overvloed' dat Jezus wil geven. Nog eventjes bij de borrel geweest, en terug naar Zwolle.

vrijdag
Vrije dag, oefenen voor m'n opleiding. En 's avonds met Saar naar de bruiloft van twee echte NSLeeuwarders, wat feestelijk!